J/88

laat uzelf verleiden door de ongeëvenaarde finesse en stabiliteit van deze fantastische boot! De J/88 combineert de snelheid en handling van een een kleine boot met de veiligheid van een grote boot.

De J/88 is niet alleen comfortabel en gemakkelijk hanteerbaar, maar ook haar goede balans, haar acceleratie en comfort zorgen voor een maximalisatie van het zeilplezier. De J/88 heeft de juiste snaar geraakt in J/Boat’s nieuwe performance range. Groot genoeg voor comfort zoals een kajuit, een inboard diesel, een interieur waarin te overnachten is en een WC; maar ook klein genoeg om met een centrale strop uit het water te liften, achter de auto te hangen en in een berging te kunnen zetten. En er is ook geen houten dek, minimale systemen en een simpel en functioneel interieur, speciaal bedoeld om de tijd om te zeilen te maximaliseren en onderhoud te minimaliseren.

Vergeet ook niet te kijken bij de J/88 klasse in Nederland. Zij hebben zeer veel ervaring met de boot om tot een optimale setup voor uw zeilstijl te komen.

Meer informatie over de J/88 kunt u hier vinden.