Stalling van uw boot

Winterstalling

Vanaf 1 oktober tot 1 april bent u welkom in onze verwarmde loods in IJmuiden voor de winterstalling. Er is een travellift tot 65 ton en een mastenkraan. Voor de grotere masten huren we een telekraan in.

Een verwarmde en nette loods, vakmensen voor reparaties, onderhoud en advies aanwezig en gespecialiseerd in zeegaande jachten: zomaar een paar voordelen van onze werf. We zorgen goed voor uw schip en bereiden haar weer optimaal voor voor het nieuwe zeilseizoen.

Voor korte stalling of zomerstalling: neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

Onderhoud

Het jachtservice team van Seaport Yacht Service bestaat uit gepassioneerde mensen met ruime ervaring in het vak. Het team zal uw schip met zorg en aandacht behandelen. Zo blijft alles netjes en vallen eventuele defecten direct op. Het nakijken van de mast, het servicen van lieren, een motorbeurt en behandeling van het onderwaterschip vormen een goede basis om ook volgend seizoen van uw schip te genieten

Refit

Na een aantal jaren van regulier onderhoud wordt het tijd voor grotere klussen. De kleur van de romp wordt dof, het dek wordt dunner en elektronica raakt gedateerd. Het schip kan in een nieuw modern jasje worden gegoten of terug gebracht in originele staat. Dit is het moment om het schip weer volledig op uw wensen te laten aansluiten.

Ook wanneer u zojuist een brokerage jacht heeft aangeschaft is dit de mogelijkheid om aanpassingen te maken om het schip volledig naar wens uit te rusten.

Seaport Yacht Service heeft ondertussen met trots een aantal succesvolle refit projecten afgerond. Van een J105 tot een Farr 50 en een 35 jaar oude Swan tot een recente Swan 53.