Vacature Installateur

winter stalling voor uw boot

Seaport Yacht Service is op zoek naar een installateur die onderdeel wil worden van een leuk en professioneel team en zelfstandig werkzaamheden wil uitdenken en uitvoeren. Als installateur voor Seaport Yacht Service werk jij aan mooie high-end zeiljachten, op een unieke locatie in Nederland: In de haven en aan het strand.

Wat ga je doen?

Als installateur werk jij aan unieke zeiljachten van hoofdzakelijk Nautor Swan, J- Boats en Solaris Yachts.

Binnen jouw expertisegebied werk je zelfstandig opdrachten uit rond inbouw van apparatuur, electronica-, motorische- of hydraulische installaties. Daarnaast is er ruimte om je te ontwikkelen in nieuwe expertisegebieden, onder begeleiding van het ervaren team van Seaport Yacht Service. Als installateur denk je mee in de ontwerpfase met de projectmanager en werk je aan projecten uiteenlopend van; volledige inbouw bij refits op klassieke zeiljachten, tot servicebeurten voor winterstalling klanten, tot upgrades aan bestaande systemen op nieuwe miljoenenjachten.

Jij:

 • Installateur met ervaring of affiniteit met zeilen of jachten/schepen
 • Bedreven in installatie van apparatuur, electronica, motoren of hydrauliek
 • Zelfstandig, maar ook iemand die samen kan werken.

Waar ga je werken?

Seaport Yacht Service is een premium jachtwerf voor onderhoud en refits aan hoogstaande zeiljachten tussen de 30 en 70 voet in IJmuiden, op een unieke locatie direct aan zee. De werf is gespecialiseerd in Nautor Swan, J-Boats en Solaris Yachts. Naast winterstalling en onderhoud worden er grote refits uitgevoerd aan klassieke zeiljachten.

Seaport Yacht Service is als jachtwerf het hoofdkwartier en de ruggengraat van Boatcaptain. Een nieuw bedrijf met een uniek concept wat zich richt op het ontzorgen van eigenaren van zeiljachten, voornamelijk gericht op wedstrijdzeilers. Daarnaast is Boatcaptain onder andere “Official Supplier for Team JAJO in the Ocean Race 2023”. Binnen Boatcaptain krijg je de mogelijkheid om op locatie in het buitenland te werken, en om deliveries te zeilen op jachten van klanten.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkplek met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Investeringen in jouw persoon, met veel mogelijkheid tot doorleren/ certificering (bv: onze installateurs worden allemaal opgeleid tot B&Ggecertificeerde installateurs)
 • Reguliere werktijden, met veel flexibele verlof uren
 • Unieke high-end projecten waar jij in de lead bent en waar jij je eigen stempel op kunt drukken
 • Een unieke locatie, aan het strand en in de haven
 • Mogelijkheid tot zeilen tijdens werktijd met klanten, en binnen logistieke projecten van moederbedrijf Boatcaptain
 • Werken in een laagdrempelig, hecht en professioneel team van circa 10personenHerken jij jezelf in dit beeld of zie jij jezelf werken in een andere functie binnen Boatcaptain?Stuur een korte motivatie en je cv naar Winston@boatcaptain.nl of bel naar +31 (0)255 700 200 voor meer informatie

page2image31980992