Vacature scheepstimmerman

Seaport Yacht Service is op zoek naar een scheepstimmerman die onderdeel wordt van het refit team en zelfstandig werkzaamheden kan vormgeven, inplannen en uitvoeren. Als scheepstimmerman voor Seaport Yacht Service werk jij aan high end zeiljachten, op een unieke locatie in Nederland: In de haven en aan het strand.

Wat ga je doen?

Als scheepstimmerman werk je aan unieke zeiljachten van hoofdzakelijk Nautor Swan, J-Boats en Solaris Yachts. Projecten lopen uiteen van inbouw in bestaande zeiljachten, grote refits aan unieke klassiekers, tot afbouw van nieuwbouw jachten. Binnen jouw expertisegebied werk je zelfstandig opdrachten uit rond composietwerk, interieurbouw, dekwerk en montage. Daarnaast is er ruimte om je te ontwikkelen in nieuwe expertisegebieden, met begeleiding van het ervaren team van Seaport Yacht Service.

Jij:

  • Bent botenbouwer en hebt ervaring met composiet- of houtbouw
  • Kan zelfstandig werken, maar functioneert ook in teamverband
  • Hebt affiniteit of ervaring met zeilen en zeilboten

Waar ga je werken?

Seaport Yacht Service is een premium jachtwerf voor onderhoud en refits aan hoogstaande zeiljachten tussen de 30 en 70 voet in IJmuiden, op een unieke locatie direct aan zee. De werf is gespecialiseerd in Nautor Swan, J-Boats en Solaris Yachts. Naast winterstalling en onderhoud worden er grote refits uitgevoerd aan klassieke zeiljachten.

Seaport Yacht Service is als jachtwerf het hoofdkwartier en de ruggengraat van Boatcaptain. Een nieuw bedrijf met een uniek concept wat zich richt op het ontzorgen van eigenaren van zeiljachten, voornamelijk gericht op wedstrijdzeilers. Daarnaast is Boatcaptain onder andere “Official Supplier for Team JAJO in the Ocean Race 2023”. Binnen Boatcaptain krijg je de mogelijkheid om op locatie in het buitenland te werken, en om deliveries te zeilen op jachten van klanten.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkplek met veel eigen verantwoordelijkheid
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vaste werktijden tussen 8:30 – 17:30 en flexibele verlofuren
  • Unieke high-end projecten waar jij in de lead bent en waar jij je eigenstempel op kan drukken
  • Een unieke locatie, aan het strand en in de haven
  • Mogelijkheid tot zeilen tijdens werktijd met klanten en binnen logistiekeprojecten van moederbedrijf Boatcaptain
  • Werken in een laagdrempelig, hecht en professioneel team van circa 10personen

Herken jij jezelf in dit beeld of zie jij jezelf werken in een andere functie binnen Boatcaptain?

Stuur een korte motivatie en je cv naar Winston@boatcaptain.nl of bel naar +31 (0)255 700 200 voor meer informatie